VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

V podjetju Novak M d.o.o. spoštujemo zasebnost vsake stranke. Osebne podatke zbiramo le z vašim soglasjem, da želite prejemati e-novice. Zavezujemo se, da bomo s podatki ravnali skrbno in jih varovali v skladu z evropsko GDPR direktivo in veljavno slovensko zakonodajo o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

Katere podatke zbiramo in zakaj?

Novak M zbira sledeče osebne podatke: ime in priimek, telefon, podjetje, e-naslov.

Preko e-novic vas obveščamo o naših izdelkih, novostih in izboljšavah, dogodkih in promocijah. Novak M se zavezuje, da bo zbrane osebne podatke obdeloval zgolj za opredeljene namene.

Kdo ima dostop do vaših podatkov?

Pošiljatelj e-novic in upravljavec zbirke osebnih podatkov je podjetje Novak M d.o.o., Pod smrekami 5, 1218 Komenda. Zavezujemo se, da podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam brez vaše izrecne privolitve.

Skladno z ZVOP-1 so vam zagotovljene pravice do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo na vas.

Koliko časa hranimo podatke?

Podjetje Novak M d.o.o. lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje do preklica vašega soglasja oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu.

Kako se odjavite?

Posameznik ima skladno z ZVOP-1 pravico, da kadarkoli zahteva izbris ali omejitev obdelave podatkov. To lahko storite pisno na naslov Novak M d.o.o., Pod smrekami 5, 1218 Komenda ali e-naslov: info@novak-m.si

Poleg tega je tudi v nogi vsakega e-obvestila možnost odjave. V kolikor se želite odjaviti na prejemanje e-novic, kliknete na polje Odjava in sledite postopku.